چه مقدار نمک و چگونه مصرف کنیم؟
322797.mp3
چه مقدار نمک و چگونه مصرف کنیم؟
مشکل ناشی از مصرف نمک تنها به مصرف آن در حد استاندارد محدود نمیشود؛ این چاشنی غذا انواع مختلفی دارد که بسیاری از آنها برپایه اطلاعات نادرست به سفره غذای ایرانیان راه پیدا کردهاند.
اینکه چرا متولیان امر سلامت، نمک را به عنوان یکی از عوامل اصلی تغذیه ناسالم شهروندان انتخاب کردهاند، پاسخ روشنی دارد؛ دیابت و پرفشاری خون عامل عمده بیماریهای غیرواگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی هستند که ارتباط مستقیمی با مصرف قند و نمک دارند به همین دلیل برای کنترل این بیماری ها باید سبک تغذیه اصلاح و فعالیت بدنی افزایش یابد.
: