مذاکرات درخصوص راه اندازی بخش گفتار درمانی در بیمارستان شهدای هفتم تیر
مذاکرات درخصوص راه اندازی بخش گفتار درمانی در بیمارستان شهدای هفتم تیر
به گزارش روابط عمومی مرکزآموزشی درمانی وپژوهشی شهدای هفتم تیر؛ روز یکشنبه مورخ ۱۰ دیماه ۱۴۰۱، جلسهای درخصوص راه اندازی مرکز گفتاردرمانی در این بیمارستان باحضور دکترنادرخانی مدیر آموزشی و پژوهشی مرکز و گروه گفتاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی متشکل از دکتر علی قربانی (مسئول کمیته بالینی) و دکتر ناهید جلیلوند (مدیر گروه آموزشی ) و دکتر آذر صفاریان (مسئول واحد ارزشیابی کمیته بالینی) و دکتر ریحانه محمدی (مسئول برنامه ریزی کمیته بالینی) برگزارشد.
حاضرین پس از بازدید بخشهای مختلف بیمارستان، واحد آموزش، کتابخانه و فضاهای آموزشی و امکانات رفاهی فراگیران، طی نشستی در اتاق پزشکان بخش طب اورژانس مرکز با معاون آموزشی این مرکز گفتگو کرده و درمورد کیفیت برنامههای آموزشی و اهمیت گفتار درمانی بیماران و همچنین راه اندازی بخش گفتار درمانی دانشکده علوم توانبخشی جهت آموزش بالینی دانشجویان در مقاطع کارشناسی تا دکترای تخصصی و همچنین ارائه خدمات مربوطه به مراجعین در مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی شهدای هفتم به تبادل نظر پرداختند.
گفتار درمانی یا آسیب شناسی گفتار و زبان رشته ای از علوم توانبخشی است که توسط یک متخصص بالینی به نام گفتار درمانگر یا آسیب شناس گفتار و زبان به بررسی ، تشخیص و درمان اختلالات ارتباطی ، اختلالات ادراکی ، اختلالات صوت و مشکلات بلع می پردازد . اختلالات گفتار و زبان به طور کلی عبارتند از تاخیر در رشد گفتار و زبان ، ناروایی گفتار ( لکنت و کلارنژکتومی ، گرفتگی صدا ، بی صدایی و ... ) که گفتار درمانگر موظف به درمان آن ها است.
کامنت