بازدید وزیر محترم بهداشت و درمان از مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱ |

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان در اولین روز از سال ۱۳۹۸ و با همراهی دکترکوهپایه زاده ریاست دانشگاه و دکتر توکلی معاون درمان از مرکز اموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر بازدید به عمل آوردند.

ایشان ابتدا با حضور در بخش اورژانس در خصوص پذیرش بیماران ، حضور پزشکان مقیم ، بحث دارو و تجهیزات سوالاتی رو مطرح نمودند که در این خصوص دکتر کوهپایه زاده پاسخگوی مباحث یاد شده بودند و از آمادگی پذیرش صد در صد بیماران در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران سخن به میان آوردند.

در ادامه دکتر توکلی معاون درمان در خصوص آمادگی  دانشگاه علوم پزشکی  ایران در ایام نوروز و طرح سلامت نوروزی گزارشی را ارائه نمود.

در این بازدید دکتر نمکی با اهدای شاخه گل به همکاران پزشک و پرستار و کارکنان  از زحمات شبانه روزی انان قدردانی و تشکر نمودند.

در پایان این بازدید وزیر محترم بهداشت و درمان به همراه دکترکوهپایه زاده و دکتر توکلی پاسخگوی سوالات خبرنگاران بودند.

دفعات مشاهده: 429 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر