بازدید دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه از مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر و افتتاح بخش آی سی یو ۱۲ تخته

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ |

روز یکشنبه مورخ ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ ، مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر میزبان دکتر جلیل کوهپایه زاده ریاست محترم دانشگاه بود.

در این بازدید ۲ ساعته که دکتر نادرتوکلی معاون درمان ، دکتر احمدی مدیر روابط عمومی ، دکتر کبیر مدیر آموزش مداوم و مهندس حاجی میراسمعیل مدیر دفتر فنی ایشان را همراهی می نمودند ، از روند اجرا و توسعه پروژه های عمرانی بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید به عمل آوردند.

در ابتدا دکتر محمدامین زارع مدیر عامل مرکز ضمن خوشامدگویی به مهمانان به بیان مختصری از برنامه ها و اهداف ترسیم شده این مرکز درمانی و آموزشی ، جهت نیل به استانداردهای تعریف شده و ارایه خدمات مطلوب و بهینه به بیماران و مراجعه کنندگان مبادرت ورزید.

در ادامه دکتر کوهپایه زاده و هئیت همراه با حضور در محل های ۳ پروژه عمرانی بیمارستان  ۳۲۰ تختوابی ، توسعه اورژانس و اتاق عمل ، و پروژه کلینیک ویژه ،  از روند ساخت و سازها و مراحل طی شده بازدید میدانی به عمل آوردند.

دکتر کوهپایه زاده ضمن دریافت اخرین گزارشات و صحبتهای پیمانکاران و  اهم فعالیت ها و اقدامات انجام شده ، توصیه های لازم را جهت تسریع در رفع موانع پیش رو و شتاب یافتن هر چه سریعتر پروژه ها و به بهره برداری رسیدن آنها ، بیان نمود.

در ادامه بازدید کنندگان ضمن حضور در بخش اورژانس از نزدیک ، روند پذیرش و ارایه خدمت به بیماران آگاهی یافتند و دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه در خصوص الکترونیکی نمودن پرونده ها و سیستم جامع بیمارستانی که در این مرکز در حال اجرا می باشد توضیحاتی را ارایه نمودند که میتوان این سیستم جامع را  به سیستم mcmc معاونت درمان اتصال داده و در نهایت به عنوان داشبورد مدیریتی عمل بنماید .

در انتها هئیت بازدید کننده مبادرت به افتتاح بخش ای سی یو ۱۲ تخته جدید این مرکز  که با همراهی و همیاری فرماندار ویژه شهرستان ری دکتر جمالی پور ساخته شده است ، مبادرت ورزیدند .

لازم به توضیح می‌باشد مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر به عنوان قطب ترومای جنوب تهران دارای  ۷۲ تخت فعال  ای سی یو می باشد.

دفعات مشاهده: 312 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر