برگزاری اولین آزمون OSCE گروه رادیوانکولوژی در بیمارستان شهدای هفتم تیر برگزاری اولین آزمون OSCE گروه رادیوانکولوژی در بیمارستان شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۴ |

اولین آزمون OSCE گروه رادیوانکولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز پنجشنبه 4 مردادماه 97 در محل بخش رادیوتراپی انکولوژی بیمارستان شهدای هفتم تیر برگزار شد.
برای این آزمون که با حضور اعضای محترم  هیأت علمی گروه و با شرکت دستیاران رادیوانکولوژی دو بیمارستان شهدای هفتم تیر و فیروزگر برگزار گردید، تعداد ۸ ایستگاه ارزیابی بالینی و یک ایستگاه استراحت طراحی و زمان پاسخگویی برای هر ایستگاه ۱۵ دقیقه در نظر گرفته شد.
تعداد ۸ دستیار رادیوانکولوژی در این آزمون نفس گیر مورد ارزیابی قرار گرفتند که در پایان بازخورد دستیاران از نحوه برگزاری و نقش این آزمون در ارتقای یادگیری و توانمندیهای بالینی شان مثبت بود.
بر اساس تصویب گروه ، آزمون OSCE قرار است به صورت منظم و حداقل دو بار در سال و در کنار سایر روش های ارزیابی دستیاران برگزار گردد.

دفعات مشاهده: 369 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر