دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

کارگاه آموزشی کارگاه پیشگیری از عفونت های بعد از جراحی و نقش تغذیه در پیشگیری و بهبود زخم

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۷ | 


کارگاه پیشگیری از عفونت های بعد از جراحی و نقش تغذیه در پیشگیری و بهبود زخم   با امتیاز باز آموزی روز چهارشنبه مورخه 04/27/ 97  در آمفی تئاتر بیمارستان شهدای هفتم تیر  برگزارگردید .

اتاق های عمل بیمارستان به عنوان محل انجام جراحی های گوناگون روی بدن بیمار یکی از مهم ترین قسمت های بیمارستان از نظر خطر انتقال عفونت می باشند. عفونت محل جراحی شایع ترین عفونت در بیماران جراحی است که میزان آن ۳۸ درصد گزارش شده است. ضد عفونی کردن و شستن صحیح و به موقع دست ها و رعایت اصول و روش های کنترل عفونت در جلوگیری از انتشار عفونت بسیار مهم است. بدون تردید موثرترین، کم هزینه ترین و مطلوب ترین روش مبارزه با عفونت جلوگیری از بروز آن است. استفاده صحیح و‌منطقی از آنتی بیوتیک ها و تغذیه مناسب نیز در بیماران عامل مهمی در تسریع بهبود زخم ها و پیشگیری از عفونت های بعد ازعمل جراحی می باشد. به همین علت سمیناری که به بررسی مهمترین راهکارهای عملی پیشگیری از ایجاد و انتقال عفونت بعد از عمل جراحی روز چهارشنبه مورخه 27/4/ 97  در آمفی تئاتر بیمارستان شهدای هفتم تیر . با حضور پزشکان، جراحان ، متخصصین تغذیه، داروسازان و پرستاران در بیمارستان شهدای هفتم تیر برگزار شد.

 





  


CAPTCHA code
کلیدواژه ها: کارگاه آموزشی |

دفعات مشاهده: 326 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر