بازدید دکتر سروش نماینده مجلس شورای اسلامی از بیمارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۸ |
بازدید دکتر سروش نماینده مجلس شورای اسلامی ودکتر جمالی پور معاون استاندار تهران وفرماندار ویژه شهرستان ری از بیمارستان شهدای هفتم تیر

جناب آقای دکتر سروش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به همراه جناب آقای دکتر جمالی پور معاون استاندار تهران وفرماندار ویژه شهرستان ری صبح روز شنبه مورخ  1397/1/18 از بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید به عمل آوردند.

در ابتدای جلسه ی در دفتر ریاست اینمرکز در خصوص چشم انداز  و سیاست های پیش روی اینمرکز درمانی وپروژه های عمرانی درحال ساخت ، برگزار شد که طی آن دکتر زارع ریاست بیمارستان ضمن خوشامد گویی به هیئت بازدید کننده به شرح بیان مختصری در خصوص اهداف ورسالت بیمارستان شهدای هفتم تیر وموانع ومصائبی که اینمرکز درمانی وآموزشی با آن دست به گریبان است را بیان نمودند واز آن مقام محترم درخواست مساعدت وهمکاری جهت تسریع در اعطای مجوزها وتخصیص بودجه مورد نیاز را داشتند.

در ادامه دکتر جمالی پور فرماندار ویژه شهرستان ری چند کلامی را در خصوص نحوه خدمت رسانی به بیماران توسط بیمارستان شهدای هفتم تیر وهمکاری تنگاتنگ فرمانداری ویژه شهرستان ری با دو بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی ایران ( شهدای هفتم تیر و فیروز آبادی) که در جنوب تهران واقع شده اند، را بیان نمودند.

در پایان هیئت همراه با حضور در محل پروژه های عمرانی از نزدیک در جریان روند ساخت وساز قرار گرفتند.
 لازم به توضیح می باشد در حال حاضر در اینمرکز 3 پروژه بزرگ عمرانی تحت عناوین  بیمارستان 320 تختخوابی جایگزین  ، کلینیک ویژه و پروژه توسعه اورژانس واتاق عمل در حال ساخت وساز می باشد.

دفعات مشاهده: 513 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر