گزارش مراسم یادبود برای همسر و فرزندان دکتردانشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ |

مراسم یادبود همسر و فرزندان دکترعبدالهادی دانشی ، رئیس گروه مغز و اعصاب مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر ، روز سه شنبه 15 اسفند در سالن آمفی تئاتر با حضور دکترتوکلی معاون درمان دانشگاه ، دکترامیری ریاست و دکتردیانتی مدیر بیمارستان حضرت رسول ، دکتررضایی ریاست و آقای هاشمی مدیربیمارستان فیروزآبادی ، دکترچناری ریاست و آقای صفاری مدیر بیمارستان شهدای یافت آباد و اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان خدوم بیمارستان شهدای هفتم تیر برگزار شد .
در این مراسم دکتر زارع ریاست بیمارستان شهدای هفتم تیر طی سخنانی کوتاه ابراز امیدواری نمودند که دکتر دانشی بتواند این امتحان سخت الهی را پشت سر گذاشته و هرچه سریعتر بر بالین بیماران حاضر شوند و تمامی کارکنان و پزشکان همچون گذشته در کنار ایشان خواهند بود .

روحشان شاد و یادشان گرامی باد . . .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 626 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر