• اطلاعات بیمارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

همکاران محترم

خواهشمنداست به قوانین زیر دقت فرمائید

طبق اطلاعیه مدیریت و توسعه امورعمومی دانشگاه ، پرسنل مجاز به تماس مستقیم با اداره رفاه دانشگاه نبوده و فقط می بایست از طریق واحدرفاهی بیمارستان سوالات خود را پیگیری نمائید .

لطفا از هرگونه تماس با اداره رفاه دانشگاه جدا خودداری فرمائید . . . . . . . .

تمام اطلاعات موردنیاز در خصوص اموررفاهی در صفحه رفاهی وبسایت بیمارستان در دسترس می باشد لطفا مطالعه فرمائید . . . . . . . . . . . . . . .

فقط همکاران ( رسمی ، پیمانی،قراردادی،طرحی،شرکتی آواسلامت) مجاز به ثبت نام در سامانه رفاهی و استفاده از اماکن اقامتی می باشند . . . . . . . . . .

جهت ورود به اماکن اقامتی و زیارتی ، می بایست حتما حتما نفر اصلی حضور داشته باشد . .  . . . . .

پس از ثبت نام در اماکن اقامتی ، نیازی به معرفی نامه نمی باشد و اطلاعات شما به طور سیستمی برای هتل ارسال می گردد . فقط جهت ورود به هتل می بایست شناسنامه نفراصلی و همراهان را ارائه دهید.....

حتما حتما می بایست نفرات بالای 4 سال خود را در لیست همراهان در سامانه رفاهی ثبت نام کنید در غیر اینصورت از ورود آنها  به هتل جلوگیری خواهد شد . . . . . . . . . . . . . . . .

به هیچ عنوان سفر خود را با همکاران دیگر جابجا نکنید در صورت مراجعه به هتل از ورود شما جلوگیری شده و نام شما کلا از سامانه رفاهی حذف خواهد شد . . . . . . . . . .

لطفا به  مکان و تاریخ سفر خود دقت نمائید ، بعد از ثبت نام به هیچ عنوان تاریخ و مکان سفر شما قابل تغییر و جابجایی نخواهد بود . . . . . . . . . . . . . . . . . .

بعد از واریز پول و نهایی کردن ثبت نام ، به هیچ عنوان نمی توانید نفر جدیدی به همراهان اضافه کنید . . . . . . . . . .

در صورت انصراف از سفر ،  پول واریزی شما قابل برگشت نخواهد بود . . . . . . . . . . . . . . . .

پرسنلی که سفر خود را کنسل می کنند ، تا یکسال مجاز به استفاده از سهمیه اقامتی نخواهند بود . . . . . . . . . . .

لطفا در انتخاب سفرهای خود دقت نمائید ، بازای هر کنسلی که انجام می دهید ، از سهمیه های بعدی بیمارستان کسر می گردد . . . . . . . . . . . . . . .

در صورت رعایت نکردن قوانین ،
سهمیه های رفاهی بیمارستان از طریق اداره رفاه دانشگاه حذف خواهد شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر